«Ο Αρχιμήδης θα μνημονευθεί όταν ο Αισχύλος θα έχει λησμονηθεί, διότι οι γλώσσες πεθαίνουν, μα οι μαθηματικές ιδέες όχι.» G.Hardy


Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Φαιδρά μαθήματα πλαγιαρισμού...


 Σε περίοδο διακοπών μια ανάρτηση από την παραλία.Με αφορμή ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από ένα φίλο,σήμερα παραδίδουμε μαθήματα φαιδρού πλαγιαρισμού.
Αρχικά παραθέτω το καλωσόρισμα από τον ιστότοπο συγκεκριμένου φροντιστηρίου!!" Η συνέπεια στην εκπλήρωση των αρχών μας και ο σεβασμός σε σας και τους στόχους σας αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του κοινού σκοπού μας."

Δείτε τώρα πως διασφαλίζουμε την "συνέπεια στις αρχές μας"και τον "ευγενή ανταγωνισμό" όπως πρεσβεύει η επωνυμία μας.
  Κατεβάζουμε από το διαδίκτυο ένα αρχείο με σημειώσεις,κατόπιν με κατάλληλο πρόγραμμα σβήνουμε το όνομα του  κατόχου και βάζουμε στην θέση του το όνομα του φροντιστηρίου.Ανεβάζουμε το υλικό στο ιστότοπο μας και προσφέρουμε δωρεάν σημειώσεις με την επωνυμία μας.Πάντα εν άγνοια  του κατόχου.Όταν μας επισημανθεί από τον κάτοχο ότι πρέπει  να κατεβάσουμε τις σημειώσεις,απλά το αγνοούμε.Για του λόγου το αληθές δείτε τα ενσωματωμένα αρχεία.
ΠρινΜετάΠαραθέτω και τους ηλεκτρονικούς συνδέσμους για επιβεβαίωση:
http://www.amilla-orosimo.gr/amilla/files/55/976f2bc77809d9d7bf586835672c47d8.pdf

http://www.amilla-orosimo.gr/amilla/files/56/2efd1e661597a1b426055807bb518fc8.pdf

http://www.amilla-orosimo.gr/#!/lesson Το διαδίκτυο είναι κατεξοχήν χώρος ελευθερίας και κάθε φυλλάδιο που αναρτάται-τουλάχιστον από εμένα-προσφέρεται δωρεάν σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.Από το σημείο αυτό όμως, μέχρι να σβηστεί από το φυλλάδιο το όνομα  και να γραφεί η φίρμα ενός φροντιστηρίου παντελώς άγνωστο σ' εμένα δίχως να ερωτηθώ, αυτό είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό.Στην επισήμανση μου με ηλεκτρονικό μήνυμα να γίνει επανόρθωση στο εν λόγω φροντιστήριο ,δεν έλαβα απάντηση.Έτσι,λοιπόν κοινοποιώ το συμβάν στο ιστολόγιο.θα διαγράψω την ανάρτηση όταν κατέβουν οι σημειώσεις από τον συγκεκριμένο ιστότοπο.


2 σχόλια:

 1. Αγαπητέ κ. Δρούγα
  Μη σας εκπλήσει το γεγονός αυτό. Στην "Ελλάδα" του έτους 2013 το φαινόμενο της υποκλοπής της πνευματικής ιδιοκτησίας είναι σύνηθες και βασιλεύει εις βάρος των άλλων, παρ' όλο ότι υπάρχει σχετικώς νόμος περί αυτής.
  Όρα Ν. 2121/93, Άρθρο 3 Παρ. 3 και Άρθρο 4 Παρ. 1.
  Ελπίζω να μη χρειασθεί να καταφύγετε δια της διακαστικής οδού για την επίλυση του θέματος και να λύθεί το θέμα ομαλά.
  Σας εύχομαι καλή επιτυχία!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με εκπλήσσει οτι είναι τόσο εξώφθαλμο,οτι θα το διευθετήσω ειναι βέβαιο απλά είναι λυπηρό.Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού κ.Papaveri.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...