«Ο Αρχιμήδης θα μνημονευθεί όταν ο Αισχύλος θα έχει λησμονηθεί, διότι οι γλώσσες πεθαίνουν, μα οι μαθηματικές ιδέες όχι.» G.Hardy


Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

meterfy.com, ένας ιστότοπος για.. αριθμολάγνους!!

                                          

   Η ισχύς εν τη ενώσει για τους λάτρεις των αριθμών,τώρα απέκτησαν το δικό τους κοινωνικό δίκτυο,τον νεοσύστατο ιστότοπο meterfy.com.Ο καθένας μπορεί να κάνει εγγραφή,να συνεισφέρει  και παράλληλα να ανακαλύψει μια τεράστια ποικιλία αριθμών,στατιστικές, σταθερές,ποσοστά,περίεργα ποσοτικά δεδομένα.

   Πόσα άρματα ενεπλάκησαν στην μάχη του Κουρσκ στον Β παγκόσμιο πόλεμο.Πόσα σκυλιά ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψή στις Η.Π.Α.Ποιες είναι οι πωλήσεις αγαθών ανα τετραγωνικό σε ένα κατάστημα της Apple κατά μέσο όρο.Πόσες τρίχες έχει στο κεφάλι του ο μέσος άνθρωπος. Ποιο είναι το ποσοστό τροχαίων στον Καναδά που οφείλονται σε ελάφια.Πόσα είναι τα βασίλεια στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Game of thrones.
   Κάποιες έγγραφες είναι φαιδρές και ενίοτε ανακριβείς,ένας τύπος γράφει πόσες φορές έχει χάσει το πορτοφόλι του ενώ ένας άλλος γράφει το αριθμό ένα και κάτω από αυτόν το όνομα του,φανταστείτε το αλαλούμ του twitter αποκλειστικά με αριθμούς.Αν μη τι άλλο έχει γέλιο!!!
 Ο σύνδεσμος:https://meterfy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...